Parcelsea smart mailbox Prototron TOP 30

Prototron TOP30, eeltellimused ja …

Parcelsea nutipostkast pääses Prototroni TOP30 hulka! Mis edasi? Tänaseks oleme osalenud väga erinevates töötubades ja veebinarides – nüüd läheb programm personaalsemaks. Meid on ees ootamas individuaalsed mentorsessioonid ja nõustamised, millele järgneb pitch-koolitus. Töötame kõvasti selle nimel, et programmist maksimum välja pigistada ja järgmisesse vooru pääseda.

Prototronis osalemise ajal alustasime Parcelsea nutipostkasti laiemalt tutvustamisega. 2020. aasta lõpus (30.12 kui olla täpne) hakkasime oma uuel kodulehel eeltellimusi koguma. Lansseerisime oma sotsiaalmeedia kanalid (saad meid jälgida Facebookis, Linkedinis, Twitteris ja Instagramis) ja alustasime eeltellimuste reklaamikampaaniaga sotsiaalmeedias. Keskendume praeguses kampaanias eeltellimuste kogumisele, erinevate visuaalide ja sõnumite testimisele ning tagasiside kogumisele. Üleüldine huvi ja tagasiside on meie ootuseid igati ületanud – aitäh teile kõigile! Tänaseks oleme juba kahekordistanud eeltellimuste hulga, mida kogusime möödunud aasta sügisel. Kui tahad ka esimeste seas olla, kes Parcelsea nutipostkasti omanikuks saab – siis esita oma eeltellimus siin.

Mõned teist on kindlasti märganud, et meil õnnestus jaanuaris saada palju avalikku tähelepanu. Kõik algas artikliga Geeniuses ja osalemine Henrik Roonemaa ja Taavi Kotka Restart Podcastis. Järgmistel päevadel juhtus midagi uskumatut – meist kirjutasid pea kõik suuremad online portaalid Eestis: Delfi, Postimees, Äripäev, FoundME ja ITuudised.ee. Lisaks sellele ilmus meist artikkel ka ajalehes Äripäev, meist kirjutas ka Invest in Estonia ning lisaks külastasime ka Äripäeva hommikuprogrammi.

Vast kõige olulisem – esimesed kliendid saavad juba sel nädalal Parcelsea isikliku pakiautomaadi omale koju. Esimesed 20 paigaldame juba jaanuari jooksul ning alustame seejärel järgmiste kodupakiautomaatide tootmisega.