Parcelsea nutipostkast

Parcelsea alustab koostööd DPD-ga!

DPD Eesti ja eestimaine nutipostkastide tootja Parcelsea sõlmisid koostöölepingu, mille raames hakkab DPD teenindama ka uudseid Parcelsea isiklikke pakiautomaate. Aasta lõpuks on Parcelsea eesmärk jõuda üle Eesti vähemalt 1000 nutipostkastini. 

Parcelsea nutipostkast on Eestis välja töötatud ja uudse ning pilkupüüdva disainiga isiklik pakiautomaat, mis koosneb kolmest erineva suurusega lahtrist ning mahutab üheaegselt erineva suurusega pakke, kirju ja kuni viis toidukotti.

„Koostöö saab olema kindlasti põnev, sest Parcelsea lahendus on innovaatiline, tegijad on väga avatud mõtlemisega ja ambitsioonikad ning nutipostkast ise on kullerite jaoks äärmiselt mugav,“ märkis DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss. „DPD eesmärk on jätkuvalt pakkuda mugavaimat saadetise koju toimetamise lahendust ja Parcelsea täiendab seda võimalust väga hästi.“

Kirss selgitas, et eriti koroonaviirusest tingitud kõrgemate pakimahtudega aitab isiklik pakiautomaat hästi toime tulla. „Kuller saab vajaliku mõõduga paki tuua kiirelt ja kontaktivabalt kliendi isiklikku nutipostkasti ja kumbki osapool ei pea muretsema selle pärast, et kas klient on parasjagu kodus või mitte. N-ö alati avatud nutipostkast aitab säästa ka keskkonda, sest kuller ei pea hiljem tagasi tulema, kui inimest pole parajasti kodus,“ lausus Kirss.

Parcelsea partner Tanel Raun lisas, et on koostöö üle eriti rõõmus seepärast, et DPD väärtused näiteks keskkonnasäästlikuse osas ühtivad ideaalselt ka nutipostkastide tootjaga. „Plaanime ka tihedat koostööd arenduse osas. Saame kulleritelt väärtuslikku tagasisidet, et kuidas toodet veelgi mugavamaks teha ja näiteks kõiki kõrgeid andmeedastuse standardeid hoida. Oluline on muidugi ka see, et DPD-l on parim kullervõrgu katvus üle Eesti,“ selgitas Raun.

Parcelsea isiklike pakiautomaatide eeltellimine on läinud üle ootuste edukalt ning juba aasta lõpuks on eesmärk jõuda vähemalt 1000 nutipostkasti paigaldamiseni üle Eesti. „Aprillis alustame eeltellimuste täitmist sajakonnale kliendile ning tellimusi on tulnud üle Eesti. Suurem osa on Harjumaalt, kuid ka Pärnumaa, Tartumaa ja Läänemaa on tugevalt esindatud,“ edastas Raun.

Kõige enam nutipostkaste on tellitud suurematesse linnadesse ja nende ümbruses olevatesse piirkondadesse. Kevadest saab nutipostkastide abil ka pakke välja saata, mis on eriti mugav lahendus näiteks toodete tagastamisel.