finnish smart mailbox

Parcelsea on nüüd ametlikult Soomes!

Üks aasta ja üks päev peale Parcelsea sündi on meil hea meel teatada, et Soome eduka testimisvooru tulemusel paigaldati eelmise nädala lõpus Helsingis asuvasse autopesulasse põhjamaa esimene Parcelsea nutipostkast!

See ühtlasi tähendab, et juba tänasest saavad kõik pealinnapiirkonna Espoo majapidamised endale aia taha tellida Parcelsea nutika postkasti! Juba lähitulevikus on igal Soome kodanikul võimalik valida oma vajaduste järgi kolme erineva Parcelsea nutipostkasti vahel!

Alates selle aasta juulist hakkasime Soome publikule tutvustama isikliku pakiautomaadi ideed. Soome suunati erinevaid reklaame sotsiaalmeedia kaudu ja nende kaudu kutsuti üles liituma Parcelsea nutipostkasti ootenimekirjaga. Peale kuu aega huvi kogumist oli märkimisväärne hulk inimesi oma nimed meie ootenimekirja lisanud. See oli positiivne kinnitus olemasolevale nõudlusele ja märk sellest, et peame oma tegevusega edasi minema.

„Kogu Parcelsea meeskond on aasta jooksul teinud suurepärast tööd toote väljatöötamisel, mida oleme edukalt testinud kõikides ilmastikutingimustes. On olnud väga julgustav kuulda positiivset tagasisidet nii kulleridelt kui ka klientidelt. Seetõttu on mul äärmiselt hea meel, et saame nüüd Soome majapidamistele tutvustada Parcelsea nutipostkasti. Lisaks olen kindel, et see kõrvaldab viimase miili kohaletoimetamise peamised probleemid ja muudab e-ostlemise veelgi mugavamaks.” kinnitab meie tegevjuht Andres Sampka.

Meie eesmärk on alati olnud laiendada oma teenust välisriikidesse ja Soome on alati olnud mõttena üks esimesi kohti, kuhu minna. Õnneks näitas statistiline analüüs sama. Enne turule sisenemist analüüsisime Soome eramajapidamisi, täpsemalt tellitud pakkide arvu, e-kaubanduse kasutamist ja muid makromajanduslikke meetmeid, mis tõestasid meile laienemisplaanide õigsust.

Seejärel asusime otsima põhjapiirkonna müügijuhti. Kuna pikemas perspektiivis on plaan siseneda rohkem põhjapoolsetesse provintsidesse, siis teadlik kohalik abi tundus ülioluline. Ja nii augusti lõpus tervitatigi meie 10 -liikmelisesse meeskonda müügijuhiks Petteri Heiman!

„Petteriga leiame abii jaemüügivõrkude ehitamisel ja väärtusahela arendamisel. Usume, et ta on õige inimene meie äri edasi arendama järgmisele tasemele,“ ütles Parcelsea tegevjuht Andres Sampka.

Kellega me praegu Soomes koostööd teeme ja milline on sealne tulevik?

pesupaikka soumi smart mailbox

Vastab meie müügijuht Petteri Heiman:„Avamiskampaania Espoo piirkonnas toimub koos esmaklassilise autopesulafirmaga Suomen Pesupaikat. Koos nendega oleme kokku leppinud, et pakume esimesed 100 nutipostkasti Soomes kampaaniahinnaga 12,99 € kuus. Samuti teeme tihedat koostööd kõigi peamiste kullerettevõtetega ja jätkame arutelusid veebimüüjatega, eriti toidukauba osas, mis on meie arvates üks sidusrühmadest, kes soovivad paindlikumat viimase miili kullerteenust.”

Lisaks laiendame Soome Parcelsea nutipostkasti kättesaadavuse piirkonda nii kiiresti kui võimalik, kuna oleme juba saanud palju registreerunuid ootejärjekorda üle kogu Soome. Alustame oktoobris ka paigaldustega ja praegu suurendame oma tootmisvõimsust, et rahuldada nii kasvavat nõudlust Eestis kui ka turuletoomist Soomes.

Kokkuvõttes on meil väga hea meel pakkuda Soomes Parcelsea nutipostkaste ning jätkata laienemist Skandinaavias ja mujal Euroopas – lootes murevabale ja kiiremale kullerteenusele!