parcelsea smart mailbox haapsalu

Haapsalus saab nüüd Parcelsea nutipostkasti abil jõuluvanale kirju jätta

Alates eelmisest nädalast sai Haapsalu Jõuluvana maja uudse lahenduse Parcelsea nutipostkasti näol, mille abil saavad kõik soovijad jõuluvanale kirju saata.

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbuse sõnul polnud tänavuse Jõuluvana maha juures kohta, kuhu tavalist postkasti kinnitada, seega sobib Parcelsea nutipostkast sinna valatult. Kirjade jaoks oli abivahendit aselinnapea sõnul hädasti vaja. „Lapsed toppisid kirju juba jõuluvana maja ukse alt sisse,“ ütles Parbus.

Parcelsea missioon on murda pakkide viimase miili kojutoomise piire, kuid miks mitte ka kirjade saatmisel Jõuluvanale. Haapsalu linna näol on näha, et kiirel jõuluajal mõeldakse mugavuse ja tõhususe peale samaaegselt – kogutud soovid jõuavad kiirelt ja turvaliselt põhjanabale. Ka Jõuluvana ise on Parcelsea-st meelitatud – kasvav heade laste hulk on kaasatoonud ressursiporobleemi ning abilisi-päkapikke ei jätku enam piisavalt, kes aitaksid kinke kodudes kuuse alla viia. Seetõttu on majade ees olevad nutipostkastid väga vajalikud, et jõulud saaksid peetud ja lapsed teenitud kingid õigel ajal kätte,“ kommenteeris Parcelsea asutaja ja tegevjuht Andres Sampka.

Igal nädalavahetusel toimuvad Haapsalu Jõuluvana maja juures erinevad tegevused nii suurematele kui väiksematele, kas erinevate esinemiste, mängude või muu meelelahutuse näol. Usinad päkapikud täidavad nädalavahetustel ka nutipostkasti lahtrid hea ja paremaga, mida lapsed erinevate mängude eest preemiana võtta saavad.

Kui soovid ka enda jõulu-pakimajanduse nutikaks muuta, siis detsembris saad Parcelsea nutipostkasti 20€ soodsamalt!