nutikas-kodu-nutilahendused-nutipostkast-kodule-isiklik-pakiautomaat-startup-parcelsea-erapakiautomaat-kodupakiautomaat

10 tosinat nutipostkasti tellitud pakki = 395 maratoni

Nagu aasta vahetudes kombeks, tegime ka meie kokkuvõtteid sellest, kuidas meie 2021. aasta möödus. Vaatasime otsa statistikale ning leidsime nii mõningaidki põnevaid näiteid sellest, kuidas nutipostkasti kasutus sinu väärtuslikku aega säästab!

Seega tahaksime julgelt jagada sulle ka lähemalt seda, mis numbreid 2021. aasta sisaldas – ehk saad sinagi siit inspiratsiooni uueks aastaks, kuidas nutikate lahenduste abil oma aega veel efektiivsemalt kasutada saad!

2021. aasta numbrilistes võrdlustes: 

  • Parcelsea nutipostkasti kasutatakse sama palju kui tolmuimejat – keskmiselt 2 korda nädalas.
  • Eelmise aasta igal päeval saadeti pakk nutipostkasti kaudu ka välja.
  • Jõuluvanad olid eriti agarad kingitusi detsembris just nutipostkasti saatma – rekordiliselt ligi 3000 kingipakki jõudis tänapäevaselt korstna asemel nutipostkasti lahtritesse.
  • Samuti oli abi alati lähedal – isegi kui mõni probleem kodupakiautomaadiga tekkis, siis alla tunniga jõuti sündmuskohale ja tehti nutipostkast korda!
  • Ja mis kõige põnevam: alates paigaldustest, ehk 8 kuuga, telliti nutikasse postkasti kokku üle 10 000 paki!

Lähme selle viimase faktiga edasi: oletame näiteks, et üks visiit pakiautomaadi juurde võtab minimaalselt aega 10 minutit. See tähendab, et paki tellimisel erapakiautomaati võideti juurde 70 päeva! See omakorda tähendab seda, et iga nutipostkasti tellinud eestlane on võitnud endale aja, millega ära joosta 1 täispikk maraton! 

Reaalsus? 

On veelgi parem! Nägime statistikast ka seda, et pakkide nutipostkasti tellimine suureneb iga kuuga ehk aega võidetakse endale aina juurde – ilmselt käiakse vähem (toidu)poodides, tehakse vähem emotsioonioste, ei kulutata aega parkimiskoha leidmisele, kulleri jaoks koju sõitmisele või pakiautomaatide järjekordades seismisele.

Kui ka sinu 2022. aasta eesmärkide sisse mahub aja häkkimine enda kasuks, siis nutika postkasti saad tellida ➡️ siit!