nutipostkast-erapakiautomaat-postkasti-asemele-paigaldus-tasuta

Asenda oma vana postkast nutikamaga ja saa paigaldus tasuta!

Kuidas teha nii, et e-poest tellimine kui ka kohaletoimetamine oleks sama lihtne ja kiire?

Selleks tõttab appi nutikas koduabiline – Parcelsea nutipostkast, kes peale paberkandjal saadetiste, võtab vastu ka netist tellitud pakke ja toidukaupu! Nutipostkast on justkui sinu isiklik pakiautomaat, mis on kogu aeg kodus ja valmis ükskõik, mis e-poest ostetud kaupa vastu võtma ning turvaliselt hoiustama. Seega ei tähenda kulleriga kauba koju tellimine enam sinu aja röövimist, vaid on just kõige kiirem ja mugavaim viis enda kaup kätte saada. Samuti pole ka vanal postkastil, mis nüüdisaegseid saadetisi endasse ei mahuta, enam mõtet.

Müü oma vana postkast meile ja saad nutikama paigalduse märtsis tellides pea 50 eurot odavamalt!

nutipostkast-parcelsea-erapakiautomaat-nutikas-koduabiline

Nutipostkasti on võimalik rentida 9.99€ eest kuus kui ka välja osta. Sinna juurde käib ka professionaalse meeskonnaga paigaldama tulemine – teenus, mis tavapäraselt maksab kõigile ühekordse tasuna 49€, kuid mis märtsis tellides on kõigile 100% allahindlusega! Lihtsalt märgi tellimust tehes, et müüd oma vana postkasti meile ja me kingime selle eest sulle paigalduse tasuta.

PS! See, mida oma vana postkastiga teha, selle saad sa ise otsustada – meie küll ostame su postkasti ära, kuid otsustusõigus jääb sulle! Võib selle viia nii jäätmejaama kui ka meisterdada midagi vahvat.

Nutipostkast tagastab su pakid ja peseb su pesu

Lugesid õigesti – nutikas tegelane koduvärava ees on võimeline ka juba näiteks pere voodilinad ära pesema kui ka triikima. Sina paned musta pesu sisse ja juba paari päeva pärast lukustatakse samasse lahtrisse puhas pesu tagasi. Samuti pole probleemiks nutipostkasti kaudu kaupu tagastada või enda pakke välja saata.

Loe Parcelsea pesuteenuse kui ka nutipostkasti tuleviku kohta lähemalt siit.

Astu samm lähemale kaasaegsele netipoodlemisele ja asenda aega pärssiv postkast nutikamaga – müü oma vana meile siin.