kesakodu

Parcelsea pesuteenus – kogemust jagab 5-liikmelise pere ema!

Erilist tähelepanu sai pesuteenus peredelt, kus voodikomplekte, mida iganädalaselt pesema ja triikima peab, võis kokku olla lausa 5! Üks nendest oli ka meie koostööparteri Helen Raju pere, kuhu kuulub kaks tütart ja üks poeg.

Uurisime, kuidas Parcelsea pesuteenuse pilootprojekt nende jaoks läks ja miks on sellise teenuse kasutamine pereemale suureks abiks!

Miks tellisite Parcelsea pesuteenuse?

Pesuteenuse tellisin eelkõige sellepärast, et säästa aega ja olgem ausad, see on ikka mugav, kui kogu töö tehakse sinu eest ära. Meie peres on 5 liiget ning juba ainuüksi voodipesude vahetus võtab päris korraliku aja ära. Lisaks sellele, ei ole ma üldse triikija tüüpi inimene, ning kui ma peaksin seda ka veel harrastama, siis ainuüksi voodipesude pesemine, kuivatamine, triikimine ja voltimine võtaks ära mu terve päeva. Seega, üldiselt ongi mu voodipesud läinud kappi lihtsalt kokkuvoldituna (ja no kummiga voodilinade voltimine on paras teadus!).

kesakodu-pesuteenus-parcelsea-nutipostkast

Mitme pereliikme voodipesu pesukotti ära mahutasite?

Mina kasutasin ära iga cm-ruumi, kui voodipesusid kotti mahutasin, esmalt ainuüksi juba huvi pärast. Kokkuvõttes läks sinna umbes 7 komplekti voodipesusid ning juurde sain mahutada veel mõne padjapüüri ja lina.

pesuteenus-voodipesu-voodilinade-pesu-parcelsea-nutipostkast

Kas Parcelsea pesuteenuse tellimisega teie jaoks midagi muutus?

Suurim muutus oli ajasääst ja veel suurem muutus oli see, et mul on nüüd kapis kenasti triigitud voodipesud, hea kohe silmale vaadata. Kuna kummiga voodipesude voltimine on minu jaoks suht teadus, siis enamus ajast on kapis olnud lihtsalt kokku käkerdatud voodilinade pallid, enam seda pole!

pesuteenus-pesemine-puhastuskeskus-parcelsea-nutipostkast

Kuidas hindate pesu kvaliteeti?

Mida neutraalsem pesuvahend seda parem. Ei ole soovi minna voodisse ja tunda pesuvahendi lõhna, seega eelistan lõhnavabasid pesuvahendeid ja olin äärmiselt rahul, et seda on ka pesumaja kasutanud. Kuna minu pojal on pidevalt ninaverejooksud, ka öösiti, siis on voodipesudel vereplekke, mida ma pole ise välja pesus saanud. Selles osas olid lootused kõrged, kuid kahjuks need plekid on väga jonnakad ja vast liiga kaua juba olnud, et pesumaja neist jagu saaks või siis nad lihtsalt ei osanud tähelepanu sellele pöörata. Kuid muus osas, super. Isegi kummiga voodilinad on kenasti ära volditud!

Kas soovitaksite teenust ka sõbrale?

Jaa, rääkisin sellest teenusest oma sõbrannale, kes ütles, et tal on ka seda vaja! Sõbranna on mul kolme lapse ema, kes vastutab kogu majapidamise eest üksi, lisaks juhib ta oma ettevõtet ning ajasääst on tõeliselt vajalik, et suuta kõike seda hallata.

Kusjuures, 91% pesuteenuse pilootimises osalevatest klientidest soovitaksid teenust ka oma sõbrale. Loe lähemalt siit.

Aitäh, et teete seda mida teete! Võimalus omada sellise funktsiooniga postkasti on väga mõnus. Lisades erinevaid teenuste võimalusi juurde, siis see teeb ikka elu väga mugavaks.

Vaata Rajupere tegemisi ka Instagramis.


Pesuteenus on laienemas!

Tänu positiivsele vastukajale ja edukale prooviperioodile oleme pesuteenust laiendamas – juulis on teenus kättesaadav ka kõikidele Tartlastele ja varsti ka peredele, kes nutipostkasti maja ees ei oma. Samuti laieneb tootevalik ehk juulis peseme ning triigime ära juba ka rätikuid, kuid hiljem lisame teenusesse ka joped, särgid, püksid ja muu vajaliku! Hoia meil silm peal ja ära maga maha suurepärast võimalust!

Loe pesuteenuse kohta lähemalt siit.

Parcelsea pesuteenuse saad juulis tellides poole odavamalt: 19€ eest kuus. Telli teenus kliendikeskkonnast või koos nutipostkastiga siit.