Smart mailbox with parcel compartment for a single-family home

Pakilahtritega nutikas postkast pereelamusse – kuidas see sulle kasuks tuleb?

Parcelsea nutikas postkast aitab peredel pakke turvaliselt ja kontaktivabalt vastu võtta. Kolme erisuuruses pakisahtliga postkast ei võta vastu ainult kirju ja postkaarte, vaid ka väikeseid ja keskmise suurusega pakke.

Mis on nutikas postkast ühepereelamutele?

Lühidalt öeldes on see postkasti uuendus tänapäevasele veebiostlejale. Pakiruumiga postkast on varustatud tavapärase kirjapesaga, kuid sellega sarnasused lõppevad. Peamised eristavad tunnused on disainis, suuruses ja funktsioonides.

Postkastis on kokku kolm erineva suurusega pakilahtrit. See tähendab, et kõik standardpakendi suurused (XS, M, L) saab postkasti toimetada ilma kontaktita ja ilma, et keegi peaks kodus olema. Kättetoimetaja valikul ei ole meie klientidele piiranguid, kuna sektsioone saab avatud lahendusena kasutada iga kuller, naaber või toidutarnija.

Tänu integreeritud vargusvastasele süsteemile, mis aktiveerub klõpsuga pärast pakiruumi sulgemist, lukustatakse lahtrid pärast kohaletoimetamist ja sellest hetkest alates saavad neid avada ainult omanik ja tema pere. Lahter avatakse kas PIN-koodi sisestamisega otse pakikastilt või kaugjuhtimisega SMS-käsklusega.

Kohaletoimetamine nutikasse postkasti on kullerite jaoks kiire ja lihtne. Kuna tarnijatel on piiramatu ligipääs tühjadele lahtritele, tuleb neil vaid avada vastav pakilahter, pakk sinna sisse panna ja lahtrikaas ühe klõpsuga alla vajutada. Vastavad juhendid postkasti kasutamise kohta asuvad otse pakilahtri peal, eesti ja inglise keeles.

parcelsea-pakikast-erapakiautomaat-nutipostkast

Milliseid funktsioone pakub nutipostkast?

Iseseisev pakkide vastuvõtt 24/7

Nutipostkasti olemasolu kodus tähendab sõltumatust naabritest, pakiautomaatidest ja täiendavast ajakulust. Pakikast võtab saadetisi vastu 24/7 kontaktivabalt ja turvaliselt, ilma et keegi peaks kodus olema.

Kohaletoimetamine üle Eesti

Tarnime nutipostkasti üle Eesti 14 päeva jooksul. Nutika postkasti saatmine ja paigaldamine on imelihtne protsess.

PS! Paigaldamine on juulis tasuta. Kasuta võimalust tellida nutikas postkast kohe!

Kiire paigaldus

Meie nutika postkasti saab seadistada vähem kui tunniga. Postkasti saate kokku panna vaid mõne sammuga ja kõik vajalikud tööriistad leiate kaasasolevast tööriistakomplektist. Kuna jalg on reguleeritav, saab postkasti paigutada ka peaaegu igale pinnale.

Kaasaegne disain

Pakilahtritega Parcelsea postkast ei ole lihtsalt iseloomutu teraskast, vaid selle disainimisel on pööratud suurt tähelepanu detailidele. Oma peente kurvide ja kvaliteetse töötlusega on see tõeline pilgupüüdja ning juba ainuüksi seetõttu on külalistel, naabritel ja kulleritel sellest raske mööda vaadata.

Toodetud Eestis

Meie nutipostkast on toodetud Eestis. Riigis, mis on tuntud oma kasvava ärimaastiku ning lugematute uuenduste poolest digitaliseerimise ja tehnoloogia vallas, ning mis seisab kõrgete kvaliteedi- ja turvastandardite eest.

Tugev ja ilmastikukindel

Postkast on valmistatud terasest ja kaalub kokku umbes 70 kilo. Selle pulbervärvimine muudab selle eriti vastupidavaks lumele, vihmale ja kriimustustele.

isiklik-pakiautomaat-pakikast-eramaja-nutikad-kodulahendused

Ostmise asemel rendi

Parcelsea nutikas postkast on saadaval soodsalt rentimiseks. Rendihind sisaldab ka iga-aastast hooldusteenust ja 2-aastast garantiid. Lisaks saad tellimuse igal ajal tühistada!

Peseb ja triigib terve pere pesu

Parcelsea nutikast aitab majapidamistel ka voodipesu pesta ja triikida – pane lihtsalt must pesu kasti ja see on juba mõne päevaga puhas ja triigitud!

Kui elad Harju- või Tartumaal ja soovid ka Parcelsea pesuteenust proovida, siis juulis saad seda teha poole hinnaga! Telli Parcelsea pesuteenus ja veendu ise.

Nutikas, kuid lihtne

Eraelamute postkast on nutikate funktsioonidega, kuid sellegipoolest lihtne kasutada. Meie kasutusjuhend on piiratud mõne leheküljega ja on kirjutatud lihtsalt arusaadaval viisil. Funktsioonide osas on meie jaoks oluline, et kliendid ei vajaks kasutuselevõtuks äppe, WiFi-t ega välist toiteallikat.

Kuna mobiiltelefoni ja kirjakasti vahelist telefoniühendust juhitakse täielikult SMS-sõnumite kaudu, pole isegi nutitelefoni vaja, vaid pakikasti saab kasutada iga SMS-funktsiooniga mobiiltelefon.

Kiire klienditeenindus

Meie klienditeenindusega saad ühendust esmaspäevast reedeni kella 9st 17ni meili teel info@self-service.parcelsea.com ja vastame tavaliselt kahe tunni jooksul. Kiireloomuliste probleemide, küsimuste või tagasiside korral on meie kliendinõustajaga võimalik ühendust võtta ka telefoni teel – +37253935353.

Lisateavet Parcelsea kohta leiad siit.