Omniva ostis Parcelsea nutipostkastide võrgustiku

Omniva ostis Parcelsea nutipostkastide võrgustiku, et pakkuda personaalsemat ja kodulähedasemat pakiteenust üle Eesti. Tehinguga omandab Omniva 700 nutipostkasti. Seniste Parcelsea klientide jaoks jätkub teenus tavapäraselt.
 
Omniva omandas Parcelsea nutipostkastide võrgustiku Eestis ning Baltikumi teenindusõigused. Nutipostkast on era- ja ärikliendi isiklik postkast, kuhu saab jätta nii suuremaid kui väikseimaid pakke ning ka teele saata. Omniva hakkab nutipostkastide renditeenust pakkuma alates juulist. Seni toiminud avatud võrguteenus jätkub ehk nutipostkasti saavad teenindada kõik Eestis tegutsevad kullerettevõtted.
 
Omniva juhatuse esimehe Mart Mägi sõnul investeeritakse pakivaldkonna tulevikutrende silmas pidades ja pikas perspektiivis on soov nutipostikasti teenust pakkuda üle Eesti, s.h haja-asustusega maapiirkondades. „Paki- ja postiteenus muutub üha personaalsemaks ja mida mitmekülgsemalt ning kodu lähedasemalt me saame teenust osutada, seda parem. Näeme, et tulevikus saab igaüks oma kodu juures või naabriga kahasse kasutada nutipostkasti, kuhu on võimalik tellida nii esmatarbe- kui ka muid tooteid,“ ütles Mart Mägi.
 
Koostöö Parcelsea´ga  jätkub, sest plaanis on kindlasti nutipostkaste edasi arendada, et pakkuda veel paremat ja kliendisõbralikumat teenust. „Omniva on Eestis turuliider pakkide kojukandes ja seetõttu omab laiapõhjalist ülevaadet, millised on kliendi ootused viimase miili teenustele. Koos saame kasvatada nutipostkastide võrgustikku kiiremini ning arendada välja uusi, innovaatilisi tooteid ja teenuseid,“ sõnas Parcelsea OÜ juhatuse liige Andres Sampka.
 
„Meie tänaste klientide jaoks teenuse kasutamises midagi olulist ei muutu. Alates juulist võtab uusi klienditellimusi vastu Omniva. Parcelsea aga jätkab pesuteenuse pakkumist ja tulevikus ka teiste lisandväärtusteenuste pakkumist nutipostkasti omanikele,“ lisas Sampka.  
 
Omniva äriarenduse juht Mait Mikkeri sõnul soovitakse tulla klientidele lähemale muutes teenus kättesaadavamaks ja hind taskukohasemaks. „Positiivse uudisena saavad kliendid Omniva teenust kasutades paki kodusesse nutipostkasti tellida pakiautomaadi hinnaga. Oleme seda lahendust testinud alates veebruarist pilootgrupis ning teenus on klientide seas väga hästi vastu võetud, “ lisas Mikker. „Kuna nõudlus on tänasel päeval väga suur, siis saavad huvilised hetkel esitada eeltellimusi nutipostkastidele. Uued nutipostkastid peaksid jõudma tellijateni juuni keskpaigas,“ märkis Mikker. Nutipostkastide tellimine käib praegu Parcelsea kodulehe https://self-service.parcelsea.com/et/ kaudu.