eshop delivery to estonia

Kuidas osta välismaa e-poodidest kaupa, kus puudub Eestisse saatmise võimalus?

On sul nii väike jalanumber, mis Eesti jalanõupoodides väga laia valikut ei oma? Või ehitad kodu ja kodumaised sisustuskauplused jätavad soovida? Rääkimata välismaiste e-poodide palju odavamatest puhastus-, lemmiklooma- või tehnikakaupadest. Kuid selle juurest hakkab eestlase jaoks üks uus probleem – väga mitmed ja järjest enam välismaiseid e-poode Eestisse tarnet ei teosta.

Elust enesest. Peale nädalat otsimist, leiad lõpuks veebist just täpselt sulle vajaliku eseme. Klikkad rõõmust selle korvi ja hakkad täitma kontaktilahtrit. Sõnum “Kohaletoimetamine teie riiki pole saadval” kuvatakse ekraanile ja oled jälle nullis tagasi. 

Oled leidnud ennast sellest situatsioonist? Meil on sulle lahendus!

Kuna probleem on e-kaubanduses laialdaselt levinud, siis on mitmeid ettevõtteid, kes soovitud kauba ikka vajalikku asukohta organiseerivad ja seda veel võrdlemisi hea hinna eest! Eestis on näiteks olemas ostaeu.ee ja eshopwedrop.ee platvormid, mis Euroopa, USA ja Aasia kaubad sinu koduukse juurde aitavad toimetada.

Kuidas see käib?

Osta.eu või Eshopwedrop.ee on justkui su kohalik sõber, kes laseb sul paki enda aadressile tellida ja selle turvaliselt ning tihtipeale ka odavamalt sulle Eestisse saadab. Käime protsessi mõlema platvormi puhul samm-sammult läbi:

Ostaeu.ee

  1. Ostle Euroopa e-poodides ja tarneaadressiks märgi  antud lao aadress.
  2. 24 tunni jooksul pärast kauba saabumist Ostaeu lattu, sisestatakse need süsteemi ning saadetakse järgmise käiguga Eestisse.
  3. Ostud toimetatakse kätte soovitud aadressile üle terve Eesti.

Eshopwedrop.ee

  1. Tee veebilehel endale kasutaja.
  2. Olenevalt soovitud kauba netipoe asukohast, saad endale kohaliku aadressi.
  3. Telli kaup kohalikule aadressile ja sealt toimetatakse pakk sulle sobivaimal viisil Eestisse.

Täpselt nii lihtne see ongi ja oled võitnud ajas kui ka rahas! 

erapakiautomaat

Kui tahad oma e-poodlemise muuta veelgi mugavamaks, siis lase kaubad kulleril tuua ka otse Parcelsea nutipostkasti! Nii võidad lisaks ka aega, mis muidu veedaksid kullerit oodates. Nutipostkasti tellimus esita siit!