Parcelsea smart mailbox concept

Parcelsea nutipostkasti sünd

Parcelsea asutasid kaks tehnoloogiahuvilist, kelle soov on kullerteenust lihtsamaks, kiiremaks ja turvalisemaks muuta. Me kõik oleme kuulnud Isaac Newtoni avastusest, kui ta mõistis äkitselt puu otsas kukkuvat õuna nähes gravitatsiooni olemust. Ka meie lugu sai alguse enda kogemusest ja murekohast, kui pidime internetist tellitud kaupade kullerit kodus ootama. Kui alustasime probleemi kaardistamisega, saime aru, et mure on ka kullerite poolel, sest inimesed ei ole tihti kulleri saabudes kodus pakki vastu võtmas.

Nagu paljud edukad ettevõtted, alustasime ka meie garaažist, kus joonistasime tahvlile esimesed nutipostkasti kontseptsioonid. Ja edasine on juba ajalugu. Oleme hetkel Parcelsea nutipostkasti prototüübi arendusfaasis ning hoiame enda blogi lugejaid kogu teekonnaga kursis.

Ettevõttena väärtustame ausust ja läbipaistvust ning tahame luua parimat toodet ja teenust nii enda klientidele kui ka partneritele. Kui sul on ideid või tagasisidet, kuidas Parcelsea nutipostkasti veel paremaks muuta, siis kirjuta meile ➡️ info@self-service.parcelsea.com