additional-users-parcelsea-smart-mailbox

Jaga nutipostkasti mitme kasutajaga – lisafunktsioon nüüd saadaval!

Mida tähendab erapakiautomaadi õiguste jagamine teistele?

Parcelsea nutipostkasti kasutamiseks pole vaja eraldi rakendust, vaid kogu infovahetus käib SMSide teel. Näiteks:

  • Kui üks nutipostkasti lahtritest suletakse, tuleb selle peale SMS.
  • SMSi teel saab nutipostkasti ka kaugelt avada.
  • Kasutades saatmisfunktsiooni, saab SMSi teel teada, millal pakk lahtrist ära võetakse.
  • SMSi teel saab vajadusel vahetada ka PIN-koodi.

Seega kui pakitellijaid on mitu, saab oma paki tulekust teada ka selle omanik. Samuti, kui juhuslikult kõik kolm lahtrit lukus on ja pakk saabub, saab kulleri kõne peale avada lahtreid ka kõik teised kasutajad.

Kuidas kasutajaid enda nutipostkasti lisada, leiad artikli alumisest osast.

Nutipostkast sobib ideaalselt kasutamiseks tervele perele. 

Nutipostkasti 3 lahtrit tähendab seda, et päeva jooksul saab kohale jõuda 3 eri saadetist. 1 saadetis võib omakorda tähendada ka viite toidukotti, mis ainuüksi L-lahtrisse ära mahub. See jätab ruumi veel kahele saadetisele, mis mahuksid kas M või XS lahtritesse. Seega saab terve pere rahus e-poodelda, kuna nutikas postkast mahutab ära kõikide saadetised – isegi kui need tulevad samal päeval!

Uudista nutipostkasti lahtrite suurusi meie tooteinfo lehelt või tootevideost!

Jaga erapakiautomaati naabriga!

Kui e-poest tellimine pole veel harjumiseks saanud, kuid mõned pakid ikkagi tulevad, siis võib ideeks pakkuda selle, et proovi jagada nutipostkasti koos oma naabriga – nii on kulud väiksemad ja võidud suuremad! 

Isiklik pakiautomaat on võib olla suureks abiks ka (väike)ettevõttele

Kas sekretari üheks ülesandeks on olla ka kulleri jaoks valves? Või kas kliendid saavad pakkidele järele tulla ainult siis, kui keegi kontoris olemas on? Need olukorrad võivad lihtsasti olla lahendatud nutipostkasti paigaldusega kontori ette – nutikas abiline aitab pakke nii vastu võtta kui ka klientidele välja saata ja seda ööpäevaringselt! 

Loe, kuidas väikeettevõtja Maria Lillepruun erapakiautomaati enda äris ära kasutab!

Kuidas Parcelsea nutipostkastile kasutajaid lisada?

Nutipostkasti kuutasu sees on 1 kasutaja ehk peakasutaja. Iga uus kasutaja maksab 2€ kuus ja kasutajaid kokku saab olla 6 (ehk 1+5). 

Kui oled uus klient, siis nutipostkasti tellides lisa tellimuslehel linnuke “Lisakasutaja” juurde ja kirjuta kommentaarilahtrisse numbrid, mida soovid samuti kasutajateks lisada. Lõpphinda saab näha kliendiportaalis, kui oleme kasutajad ära lisanud.

Kui oled olemasolev klient, siis saada kiri services@self-service.parcelsea.com koos telefoninumbritega, keda soovid samuti kasutajateks lisada. Number aktiveerub kahe minuti jooksul, kui nutipostkasti pealmine kaas avada.

PS! Kui elad Harju- või Tartumaal, siis saad proovida meie pesuteenust juulis poole hinnaga. Telli nutikas koduabiline endale siit!